Devreker & Deprez

"De ideale job? Hij bestaat. Maar hij is voor iedereen anders."

"De balans tussen een rijk leven en een rijke job, dát is werkgenegenheid."

Over ons

Charles Darwin schreef over natuurlijk selectie. Wie zich het beste aanpast, wint altijd. Daarom heeft een goede match veel kans op slagen. En daarom zijn wij DARWIN. Het is een naam, maar het is meer dan dat. Het is een rotsvaste overtuiging dat je altijd sterke kandidaten kunt koppelen aan sterke jobs, en een win-win creëert.

Darwin biedt jarenlange ervaring in werving en selectie van Technische, ICT en algemene talenten.
Wij staan bedrijven persoonlijk bij in hun zoektocht om nieuwe medewerkers met succes aan te werven. Een samenwerking van lange termijn dragen wij in ons vaandel.

Voor iedere kandidaat hanteren wij een persoonlijke aanpak. We zijn vertrouwenspersoon vanaf de start en zoektocht naar een nieuwe carrière. Ook hier mikken wij op een lange termijn relatie.

Fleur Deprez

Ik ben een no-nonsense type en ik hou van ad rem humor. Noem mij gerust technisch ingesteld, het is zelfs een passie. Ik ben erdoor gebeten.

 Ik wil ook graag dat de zaken vooruit gaan. In die zin pas ik goed bij mijn doelpubliek: een goeie ingenieur wil geen tien vacatures zien, hij wil meteen de juiste zien. Dat is voor mij de uitdaging.

Ik wil heel efficiënt de juiste kandidaat matchen met de juiste job. En omgekeerd.