Devreker & Deprez

"De ideale job? Hij bestaat. Maar hij is voor iedereen anders."

"De balans tussen een rijk leven en een rijke job, dát is werkgenegenheid."

Waregem Koerse 2018

29-08-2018
Categorieën: Work

Gisteren was het weer zo ver: Waregem Koerse, een spannend sportevenement waarbij paarden en jockeys voorbij razen en aanwezigen moeiteloos op sleeptouw nemen. Vanop La Terrasse was het een aangenaam vertoeven met tijd om bij te praten, tijd om nieuwe contacten te leggen, tijd om banden aan te halen. Dames met hoeden, heren met coole schoenen. Een drankje en een hapje. Een gokje wagen. Voorzichtig maar toch. Blij zijn met de 3,5 € winst. 

Waregem Koerse is de moeder van alle netwerkactiviteiten in de ruime regio. Iederéén wil er bij zijn. Prijzen en formules spelen hierbij geen rol, het is wat het is, je moet daarbij zijn. Mooi om te zien hoe mensen graag samen komen, hoe ze goedlachs en ook wel voornaam zorgen dat het een toffe dag wordt, voor henzelf en daarbij uitbreidend, voor alle aanwezigen. Hoe open en direct het soms is. Openlijk outfits be- (of ver-) oordelen. Aan de toiletten aan een onbekende dame vragen om mijn rits dicht te doen - keer op keer. Nooit een probleem. 

Vandaag een heel andere dag: donker en grijs weer, wat een contrast met gisteren. Beetje moe maar meer dan voldaan de banden aanhalen met de nieuwe contacten van gisteren. I love my job ;-)

Reageer