Gratitude before you, gratitude before me

Door: Veronique Devreker 15-5-2018

Categorieën
:
Work,

 

 

Zo lief! Gisterenavond, net klaar met eten, nog aan tafel met manlief en de kids. De deurbel - kids stormen naar de deur - "Mamaaaaaaaaaaaaaa! Het is voor jou!" Glunderend staat hij in de deur, boomlang, picobello in maatpak, met een cadeautje in zijn handen. "Veronique, super bedankt om mij aan mijn droomjob te helpen. Ik zie het helemaal zitten, het is helemaal mijn ding, het zal super verlopen! Ik wou je met dit cadeautje bedankten voor de niet aflatende inspanningen die je voor mij deed, niet enkel nu,maar in de jaren hiervoor ook. Ik waardeer het enorm."

Zalig toch. We ontmoetten elkaar in 2013, hielden altijd contact, tot dé functie voor hem kwam. Direct dacht ik aan hem, dit is het, ik heb het!! In één, twee drie, koekenbak. Het verloopt niet altijd zo, maar toch vaak wel ook. Een band met de kandidaten is zo belangrijk. Het vertrouwen, het trots zijn om iets te kunnen doen, voor deze latent - werkzoekenden. Het zijn er meer en meer. 

En - ook zalig toch: mensen die hun dankbaarheid en waardering eens niet onder stoelen of banken steken. Dankbaar voor wat we doen voor hen, het doet deugd om in de bloemetjes gezet te worden. De voldoening om hem zo goed in zijn vel te zien, op de plaats waar hij echt past, is zo groot, that's way we love our job. En de gratitude van de mensen - that's why we adore our job. 

Heel veel succes gewenst aan hem, hij zal dat super doen! En ook van mijn kant een dikke dankjewel, het is fijn om op deze manier te werken!